Home    Geschakelde Schuurwoning – 3775

Geschakelde Schuurwoning – 3775

€385 000 Barnhouse
Schuurwoning bouwen
  • 3 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • 225 m²

Kenmerken

Kenmerk: 3775
Dakvorm: Zadeldak
Goothoogte in meters: 2,5
Nokhoogte in meter: 8
Woonkamer in m² (incl. open keuken): 50
Volume in m³: 595
Aantal woonlagen: 2
Werkkamer: Nee
Slaapkamer op begane grond: Ja
Berging/bijkeuken: Ja
Overdekt terras: Nee
Vide: Nee
Sauna: Ja
Levensloopbestending: Ja

Deze schuurwoning heeft een Finse uitstraling en is bijzonder efficiënt ontworpen. De Paal en Balk loftwoning is geïnspireerd op de landelijke vakwerk constructie van schuren en geeft door de grote glasvlakken een optimaal binnen-buiten gevoel. Deze woning is uniek voor onze klant ontworpen. Omdat de paal en balk constructie tevens de draagstructuur van de woning vormt, is de woonruimte volledig flexibel indeelbaar en zijn wanden veranderbaar. Deze schuurwoning is hiermee levensloopbestendig.

Finse uitstraling

Deze schuurwoning is door de ossenbloed kleur van de buitengevel echt Fins. De glazen gevel aan de tuinzijde en de platte dakpannen zorgen voor een moderne uitstraling. 

De houten geveldelen zijn naar smaak op kleur te brengen. De ossenbloed rode kleur is een kleur die veelvuldig voorkomt bij de houten woningen in Finland, Noorwegen en Zweden. De goot is laag, waardoor het dakvlak extra groot lijkt en zonlicht niet direct de woning in schijnt in de winter. De witte kolommen in de achtergevel accentueren de hoogte van de woning en geven een extra Fins gevoel. De achterzijde doet anders vermoeden dan de moderne voorzijde met het vele glas.

Binnen zorgt het Paal en Balk systeem voor robuuste balken in het zicht. De houten delen op de balken zorgen voor sfeer in de woonkamer, maar door de witte kleurstelling wordt rust gecreerd. Dit in tegenstelling tot de opvallende buitenkant.

2017-07-02 16 21 27

Efficiënte indeling

De plattegrond is optimaal ingericht, met oog voor openheid en ruimte. De woonkamer grenst aan de tuin en door het vele glas vervaagt de grens tussen buiten en binnen. De slaapkamer en badkamer liggen ook op de begane grond in het uitgebouwde deel en zijn daardoor afgeschermd van het leefgedeelte. 

De woonkamer, eetkamer en keuken vormen één ruimte maar kunnen ook gescheiden worden door de ensuite deuren om een huiselijk gevoel te creeren. Zo ontstaat een echte leefkeuken, met aangrenzend een ruime bijkeuken die ook als werkkamer dienst zou kunnen doen. Op de begane grond is ook een slaapkamer en badkamer gerealiseerd, waardoor deze woning ook voor minder validen en senioren bijzonder geschikt is. Deze liggen geschakeld ten opzichte van de woonkamer, waardoor de slapers geen last hebben van geluiden uit de woonkamer.

Op de verdieping verdeelt de speelse overloop de overige 2 slaapkamers en ook hier is ruimte gemaakt voor een extra badkamer. Er is zelfs ruimte voor een sauna ingebouwd, die natuurlijk ook op een andere manier ingevuld kan worden. De slaapkamer aan de tuinzijde kijkt door de enorme glaspartijen uit op de tuin, waardoor men met een mooi uitzicht wakker wordt.

 


45 Schuurwoning Finnhouse DSC_6457 3729 stevensbeek kl
64 3729 DSC_6738 kl kap in het zicht

2017-07-02 16 19 22

Maatwerkoplossingen

Elke Finnhouse schuurwoning, loftwoning en bungalow is naar eigen smaak aan te passen, qua ontwerp, indeling, materiaalgebruik, bouwwijze en energiemaatregelen. Bekijk de onderstaande links voor meer informatie over de personalisering van uw nieuwe woning:

Duurzaam bouwen met hout

Persoonlijk ontworpen houten huis

Energieneutrale woning

Karakteristiek en sfeervol wonen

Prijzen schuurwoning bouwen

De prijs van een schuurwoning is opgebouwd uit meerdere componenten. We proberen hier open en transparant in te zijn, maar de vele factoren kunnen het complex maken.

Op de pagina Prijzen houten woningen leggen we meer uit over hoe de prijs van uw woning is opgebouwd, welke keuzes u heeft en hoe u kosten kunt controleren.

Schuurwoning-bouwen-productbrochure-aanvragen


Vergelijkbare voorbeelden

Geen vergelijkbare voorbeelden gevonden.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.