Home    Schuurwoning Nieuwkoop – 3871

Schuurwoning Nieuwkoop – 3871

€ 475 000 vanafprijs Barnhouse
Schuurwoning bouwen
  • 4 Slaapkamers
  • 1 Badkamer
  • 210 m²

Kenmerken

Kenmerk: 3871
Dakvorm: Zadeldak
Goothoogte in meters: 4,5
Nokhoogte in meter: 6,6
Woonkamer in m² (incl. open keuken): 73
Volume in m³: 625
Aantal woonlagen: 2
Werkkamer: Nee
Slaapkamer op begane grond: Nee
Berging/bijkeuken: Ja
Overdekt terras: Nee
Vide: Ja
Sauna: Nee
Levensloopbestending: Nee

Ontwerp:

Deze schuurwoning staat in Nieuwkoop in een gebied met enkel duurzame woningen. De positionering en oriëntatie van de woning op de kavel was een belangrijk uitgangspunt. Door de woning naar achteren op de kavel te zetten heeft deze woning via de glasgevel aan de zij- en achterzijde een fantastisch uitzicht op het water. De geveldelen zijn naturel van kleur hetgeen een natuurlijke uitstraling aan de woning geeft. Aan de achterzijde (glasgevel) is een vide gesitueerd, waardoor extra hoogte wordt gecreëerd in de woonkamer en bovendien extra daglicht toetreding ontstaat.

Plattegrond:

De woning is uitgestrekt en onderverdeeld in vier compartimenten door grote kolommen toe te voegen. Dit verbreekt de ruimte, waardoor secties ontstaan die een duidelijk doel hebben (zoals eten en wonen). Op de begane grond is tevens een grote speelkamer te vinden. De glasgevel aan de waterzijde geeft een adembenemend uitzicht en via de dubbele tuindeuren aan de achter- en zijkant kan men aan alle zijden naar de tuin. De 1e verdieping biedt ruimte aan 4 slaapkamers en grote badkamer. De twee slaapkamers die grenzen aan de vide hebben tevens een hoog kozijn, zodat ook vanuit boven van het uitzicht genoten kan worden.

Door het flauwe dak en de sporenkap wordt extra hoogte gecreëerd en kan men overal staan, waardoor efficiënt met de ruimte wordt omgegaan.

 

Technisch:

De woning is door ons casco gebouwd, waarbij de klant zelf alle installaties en afbouw heeft verzorgd. De woning wordt verwarmd door een luchtwarmtepomp en vloerverwarming op de begane grond. De schuur wordt bekleed met bijpassende geveldelen en biedt plaats voor de installaties. De glasgevel bestaat uit triple glas en met zonwerende coating, welke het zonlicht doorlaat, maar de warmte tegenhoudt.

Schuurwoning-bouwen-productbrochure-aanvragen


Vergelijkbare voorbeelden

Geen vergelijkbare voorbeelden gevonden.