Home    Schuurwoning Slijk-Ewijk – 3904

Schuurwoning Slijk-Ewijk – 3904

€ 430 000 vanafprijs Barnhouse
Schuurwoning bouwen
  • 4 Slaapkamers
  • 1 Badkamer
  • 134 m²

Kenmerken

Kenmerk: 3904
Dakvorm: Zadeldak
Goothoogte in meters: 2,9
Nokhoogte in meter: 7,0
Woonkamer in m² (incl. open keuken): 55
Volume in m³: 511
Aantal woonlagen: 2
Werkkamer: Ja
Slaapkamer op begane grond: Ja
Berging/bijkeuken: Ja
Overdekt terras: Nee
Vide: Ja
Sauna: Nee
Levensloopbestending: Nee

Moderne Schuurwoning:

In Slijk Ewijk wonen Koen en Lot in deze Finnhouse schuurwoning met uitzicht over een prachtig landschap. Bij aankomst valt het houten exterieur direct op. De smalle, gebeitste en verticale geveldelen geven het exterieur een Scandinavisch karakter.

Interieur:

Binnen word je verwelkomd door een uitnodigend interieur. De warme, geleemstuukte wanden waarborgen optimale luchtvochtigheid en zijn stijlvol gecombineerd met een gevlinderde betonvloer. Finnhouse is gespecialiseerd in het ontwikkelen van damp-open woningen voor een gezond leefklimaat.

Biofilie:

De klant en de natuurlijke omgeving vormen in de basis het kader van het ontwerp. Finnhouse wil de natuur betrekken in het ontwerp. De indeling van deze Finnhouse woning wordt afgestemd op de stand van de zon en zorgt zo voor een optimaal leefgenot. De glazen pui die gepositioneerd is op het zuidwesten, zorgt voor prachtig, natuurlijk licht in de woonkamer en de keuken. Een woning voor de levensgenieter: ’s ochtends de dag beginnen in een lichte werkkamer, lunchen met uitzicht op het landschap en koken in de avondzon. Deze momenten gunnen wij iedereen.

“Een droomhuis op maat”

“We zijn over het algemeen heel erg blij met ons huis en het bouwproces. Finnhouse is duidelijk een erg ervaren partij waar kennis, klantvriendelijkheid en service voorop staat. Finnhouse weet waar ze over praten in de houtbouw, maar hebben een prettige Brabantse no nonsense houding met korte lijntjes gericht op oplossingen. Het proces tot aan de bouw was als klant soms wat onoverzichtelijk qua stappen en kosten. Het bouwproces zelf over het algemeen soepel. Communicatie met de aannemer liet nog weleens te wensen over, wat meteen het minst bevredigende aspect van de bouw was, maar waar Finnhouse zelf weinig aan kon doen. Het vakmanschap was overigens super en ook in het bouwproces was er veel ruimte voor persoonlijke aanpassingen. Ook na oplevering maakt Finnhouse zijn belofte waar, tot op detail maken ze de open eindjes in orde.”

Schuurwoning-bouwen-productbrochure-aanvragen


Vergelijkbare voorbeelden

Geen vergelijkbare voorbeelden gevonden.