Home    Twee-etage starterswoning – 3693

Twee-etage starterswoning – 3693

€ 255 000 sleutelklaar (vanafprijs) Loftwoning
Schuurwoning bouwen
  • 3 Slaapkamers
  • 1 Badkamer
  • 120 m²

Kenmerken

Kenmerk: 3693
Dakvorm: Lessenaarsdak
Goothoogte in meters: 4,8
Nokhoogte in meter: 8,1
Woonkamer in m² (incl. open keuken): 44
Volume in m³: 413
Aantal woonlagen: 2
Werkkamer: Nee
Slaapkamer op begane grond: Nee
Berging/bijkeuken: Ja
Overdekt terras: Nee
Vide: Nee
Sauna: Nee
Levensloopbestending: Nee

Deze forse starterswoning heeft een zeer eigenzinnige uitstraling, maar past toch goed in het beeld-kwaliteitsplan van de wijk. Het zelfbouwaspect is groot bij dit project. Wanneer iemand handig is, kan zelfbouwen financieel zeer interessant zijn.

Toekomstbestendig gebouwde starterswoning

Reden om te kiezen voor Paal en Balksysteem is de flexibiliteit van de indeling. Deze is in de toekomst makkelijk aan te passen, omdat de binnenwanden niet dragend zijn. Maar ook het esthetische aspect is een belangrijke factor in de keuze voor het Paal en Balksysteem. De dikke balken van het paal- en balk concept komen binnen sterk terug als sfeerbepalend element, terwijl dit buiten vooral te zien is bij de overstekken. De paal en balkgevel in de woonkamer geeft ruimte voor een mooi uitzicht naar buiten.

schuurwoning-in-aanbouw-3693

Het huis heeft een lessenaarsdak, hetgeen aansluit bij de bestaande woningen in de wijk. De woning heeft typische Finse beplanking met vuren schijnlogs in ossenbloed rood. Deze kleur is afgestemd op overige woningen in de wijk. In de gevel is steen verwerkt om in het beeld-kwaliteitsplan te passen en een afwisselend aanzicht van de gevel te krijgen.

Zelfbouw prefab woning

Het huis is door Finnhouse casco afgeleverd en is zelf intern afgebouwd door de bewoner. Dit is financieel een interessante keuze.

Deze deels prefab woning is door ons casco opgeleverd. Dat betekent dat het huis wind- en waterdicht is: prefab geïsoleerde wanden, gevelbetimmering en afwerking, driedubbel vast glas, kozijnen en dak met dakwerking zijn gerealiseerd. De afwerking, met name binnen, ging de bewoner zelf doen. De bewoners hebben zelf tegels, sanitair en installaties ingekocht en hebben met de door ons aangeleverde afbouwmateriaal (de trap, de binnendeuren, het gips, het hout, etc) het huis zelf afgebouwd.

Uiteindelijk is deze woning precies binnen de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) gemaakt.

houten huizen bouwen
houten frame huis

Maatwerkoplossingen

Elke Finnhouse schuurwoning, loftwoning en bungalow is naar eigen smaak aan te passen, qua ontwerp, indeling, materiaalgebruik, bouwwijze en energiemaatregelen. Bekijk de onderstaande links voor meer informatie over de personalisering van uw nieuwe woning:

Duurzaam bouwen met hout

Persoonlijk ontworpen houten huis

Energieneutrale woning

Karakteristiek en sfeervol wonen

Prijzen schuurwoning bouwen

De prijs van deze twee-etage woning is opgebouwd uit meerdere componenten. We proberen hier open en transparant in te zijn, maar de vele factoren kunnen het complex maken.

Op de pagina Prijzen houten woningen leggen we meer uit over hoe de prijs van uw woning is opgebouwd, welke

Schuurwoning-bouwen-productbrochure-aanvragen


Vergelijkbare voorbeelden

Geen vergelijkbare voorbeelden gevonden.