Home    Schuurwoning Sommelsdijk – 3885

Schuurwoning Sommelsdijk – 3885

€ 510 000 vanafprijs Barnhouse
Barnhouse bouwen
  • 3 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • 210 m²

Kenmerken

Kenmerk: 3885
Dakvorm: Zadeldak
Goothoogte in meters: 3,9
Nokhoogte in meter: 7,4
Woonkamer in m² (incl. open keuken): 80
Volume in m³: 715
Aantal woonlagen: 2
Werkkamer: Ja
Slaapkamer op begane grond: Ja
Berging/bijkeuken: Ja
Overdekt terras: Ja
Vide: Ja
Sauna: Nee
Levensloopbestending: Ja

Moderne Schuurwoning:

In het weidse landschap van Sommelsdijk is deze barnhouse gerealiseerd. In combinatie met een bijpassend bijgebouw vormt deze woning een gebalanceerd en samenhangend geheel. Het exterieur van deze woning typeert zicht door de gevelbekleding die speels gepositioneerd is. De horizontale lijnen in het exterieur van de woning zijn doorgetrokken in de gevelbekleding van het bijgebouw. Hierdoor ogen de woning en het bijgebouw slank en tegelijkertijd uniform.

Het is belangrijk om voor een gebalanceerd uiterlijk te kiezen als het gaat om grote volumes zoals deze. Bij Finnhouse trachten we zo veel mogelijk rekening te houden met het landschap door dit te betrekken in het ontwerp. De bewoners vormen net als de omgeving het kader voor onze ontwerpen. Hout zorgt voor een toegankelijk, vriendelijk en natuurlijk karakter.

Plattegrond:

De begane grond is speels opgezet met een knusse woonkamer in de hoek, grenzend aan de veranda. De eetkamer ligt in het verlengde van de keuken en de trap vormt een prominent object in de ruimte doordat deze grenst aan de vide. De slaapkamer en badkamer op de begane grond zorgen voor een levensloopbestendige woning.

Het bijgebouw is via de glazen hal te bereiken.

Via de zwevende trap bereikt men de verdieping waar 2 slaapkamers, een badkamer en een werkkamer te vinden zijn. Het uitzicht vanaf de overloop richting de vide en het landschap is fantastisch.

Technisch:

De woning en het bijgebouw worden verwarmd door een grondgebonden warmtepomp. Een WtW (warmte terugwin installatie) zorgt voor de verse lucht toevoer in de woning. De PV panelen zijn geïntegreerd in het dak voor een moderne uitstraling.

 

Schuurwoning-bouwen-productbrochure-aanvragen


Vergelijkbare voorbeelden

Geen vergelijkbare voorbeelden gevonden.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.