Home    Basis pensioen bungalow – KS133

Basis pensioen bungalow – KS133

€ 450 000 vanafprijs Lessenaarsdak
Bungalow bouwen
  • 3 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • 133 m²

Kenmerken

Kenmerk: KS 133
Dakvorm: Lessenaarsdak
Goothoogte in meters: 3,2
Nokhoogte in meter: 4
Woonkamer in m² (incl. open keuken): 51
Volume in m³: 475
Aantal woonlagen: 1
Werkkamer: Nee
Slaapkamer op begane grond: Ja
Berging/bijkeuken: Ja
Overdekt terras: Ja
Vide: Nee
Sauna: Nee
Levensloopbestending: Ja

De Kop-Staartwoning is de ideale woning voor senioren van nu. Het is een woning die past bij het actieve leven na het pensioen en die is voorbereid op de toekomst. De Kop-Staartwoning is ontwikkeld met architectenbureau Mannen in de Ruimte en is dé levensloopbestendige bungalow voor de derde levensfase. 

Comfortabel wonen: nu en in de toekomst

Het wonen georiënteerd op de zon is een bijzondere ervaring. De woning is zo ontworpen dat het daglicht en de baan van de zon een grote rol spelen binnen de woning.

Het ervaren van (zon)licht wordt op hoge leeftijd steeds belangrijker. Het vele glas in deze woning maakt dat de bewoner op staat met de ochtendzon, overdag leeft met de middagzon en ’s avonds kan genieten van de zonsondergang. Het ruimte overstek voorkomt opwarming ’s zomers maar laat de winterzon juist binnen. Het vele glas in de, op het zuiden gerichte, woonkamer geeft veel uitzicht naar buiten en het overdekte terras biedt een aangenaam beschutte plek.

Dankzij het slimme ontwerp is de woning comfortabel zowel nu als in de toekomst. De woning is gelijkvloers en biedt ruimte aan elk mogelijk scenario van het ouder worden. Dit maakt de woning niet alleen levensloopbestendig maar geeft ook extra woonplezier aan de jonge of actieve bewoner.

Zie voor meer informatie Mannen in de ruimte.

KS133 Finnhouse

 

KS240-zonnekamer-prefab-woning-senioren

Vrij indeelbaar: Paal en Balk bouwmethode

Dankzij het moderne Paal-en-Balk bouwsysteem is de woning flexibel en aan te passen aan uw wensen. Door het framewerk van palen en balken ontstaat een raamwerk waarbinnen de woning naar eigen wens ingevuld kan worden.

De houten gelamineerde P&B constructie zorgt voor een robuust aanzicht en de constructie blijft zichtbaar aanwezig. De ruimte tussen de kolommen kan naar wens ingevuld worden met glas of geïsoleerde dichte wanden. Hierdoor is de buitengevel aan te passen aan de bouwlocatie: de woning past in haar omgeving.

Het huis heeft door de tweedeling een flexibele plattegrond. Een brede en lichte gang deelt de woning in tweeën. Aan de ene kant de primaire woonfuncties: woonkamer, keuken en slaapkamer met ensuite badkamer. Aan de andere kant de ondersteunende functies: logeerkamer, kantoor, tweede badkamer, bijkeuken, maar ook revalidatie ruimtes of zelfs een mantelzorg woning. Dit maakt de woning flexibel en aan te passen aan elk gebruik: nu, maar ook in de toekomst.

KS240-indeling

 

KS133 Finnhouse
3812 uden frame IMG_2371

IMG_1392

Maatwerkoplossingen

Elke Finnhouse schuurwoning, loftwoning en bungalow is naar eigen smaak aan te passen, qua ontwerp, indeling, materiaalgebruik, bouwwijze en energiemaatregelen. Bekijk de onderstaande links voor meer informatie over de personalisering van uw nieuwe woning:

Duurzaam bouwen met hout

Persoonlijk ontworpen houten huis

Energieneutrale woning

Karakteristiek en sfeervol wonen

Prijzen bungalow bouwen

De prijs van een Kop-Staartwoning is opgebouwd uit meerdere componenten. We proberen hier open en transparant in te zijn, maar de vele factoren kunnen het complex maken.

Op de pagina Prijzen houten woningen leggen we meer uit over hoe de prijs van uw woning is opgebouwd, welke opties u heeft en hoe u de kosten onder controle kunt houden.

Schuurwoning-bouwen-productbrochure-aanvragen