Home    Schuurwoning Kruisland – 3848

Schuurwoning Kruisland – 3848

€ 485 000 Loftwoning
Loft woning bouwen
  • 3 Slaapkamers
  • 1 Badkamer
  • 143 m²

Kenmerken

Kenmerk: 3848
Dakvorm: Zadeldak
Goothoogte in meters: 3
Nokhoogte in meter: 8,1
Woonkamer in m² (incl. open keuken): 65
Volume in m³: 590
Aantal woonlagen: 2
Werkkamer: Ja
Slaapkamer op begane grond: Nee
Berging/bijkeuken: Ja
Overdekt terras: Nee
Vide: Ja
Sauna: Nee
Levensloopbestending: Ja

Compacte schuurwoning

Deze schuurwoning is de ideaal gemaatvoerde variant. 

In tegenstelling tot andere schuurwoningen waarbij sprake is van een duidelijke voor- en achterkant, heeft deze schuurwoning twee nagenoeg dezelfde gevels. Zowel de voor- als achterzijde hebben onderin veel glas, en zijn boven relatief gesloten. Bovendien heeft deze schuurwoning geen karakteristieke veranda, maar zijn aan beide zijden dezelfde overstekken toegepast.

Open plattegrond

Finnhouse Schuurwoning 3848

De ruimtes op de begane grond vouwen zich om de hal en berging heen.  

De woonkamer en eetkamer hebben nagenoeg dezelfde afmeting en worden met elkaar verbonden door de open keuken. De woonkamer heeft een vide, waardoor deze extra groot en ruimtelijk lijkt, terwijl de eetkamer beschut is en ruimte biedt voor een afgelegen rustig plekje. De keuken is de verbinder in de woning en is het centrale middelpunt. De openslaande tuindeuren aan de achterzijde zorgen ervoor dat je vanuit de keuken en eetkamer makkelijk naar buiten kan.

Finnhouse Schuurwoning 3848

Elegante gevelbekleding

De verticale gevelbekleding doorbreekt de horizontale lijnen in de gevel en benadrukken de hoogte van de woning. Achter deze verticale beplanking zit de kachel, welke centraal uitkomt in de woonkamer. De geveldelen zijn smalle delen, Dura Sidings, en zijn bovendien verduurzaamd. De kleur is vriendelijk, en door de smalle delen lijken het nagenoeg open delen. Het hout is hydrofoob en daardoor waterafstotend. De olie impregnatie zorgt voor bescherming, maar tegelijkertijd behoudt het hout zijn ademende karakter en natuurlijke kleur.

Finnhouse Schuurwoning 3848

Maatwerkoplossingen

Elke Finnhouse schuurwoning, loftwoning en bungalow is naar eigen smaak aan te passen, qua ontwerp, indeling, materiaalgebruik, bouwwijze en energiemaatregelen. Bekijk de onderstaande links voor meer informatie over de personalisering van uw nieuwe woning:

Duurzaam bouwen met hout

Persoonlijk ontworpen houten huis

Energieneutrale woning

Karakteristiek en sfeervol wonen

Prijzen schuurwoning bouwen

De prijs van deze woning is opgebouwd uit meerdere componenten. We proberen hier open en transparant in te zijn, maar de vele factoren kunnen het complex maken.

Op de pagina Prijzen houten woningen leggen we meer uit over hoe de prijs van uw woning is opgebouwd, welke opties u heeft en hoe u de kosten onder controle kunt houden.

Schuurwoning-bouwen-productbrochure-aanvragen


Vergelijkbare voorbeelden

Geen vergelijkbare voorbeelden gevonden.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.