Home    Barnhouse Herpen – 3772

Barnhouse Herpen – 3772

€ 490 000 vanafprijs Barnhouse
Bungalow bouwen
  • 2 Slaapkamers
  • 1 Badkamer
  • 285 m²

Kenmerken

Kenmerk: 3772
Dakvorm: Zadeldak
Goothoogte in meters: 3,1
Nokhoogte in meter: 5,8
Woonkamer in m² (incl. open keuken): 70
Volume in m³: 850
Aantal woonlagen: 1
Werkkamer: Ja
Slaapkamer op begane grond: Ja
Berging/bijkeuken: Ja
Overdekt terras: Ja
Vide: Ja
Sauna: Nee
Levensloopbestending: Ja

Combinatie van een schuurwoning en bungalow

Deze barnhouse is ontstaat vanuit de gedachte van onze Kop-Staart bungalow. 

Strakke lijnen en een moderne uitstraling: dat is waar deze woning voor staat. Onmiskenbaar in de straat door de markante voorgevel. De wanden lopen vloeiend over in het dak en de witte lijst benadrukt de strakke lijnen van deze woning. De vlakke dakpannen, inpandige goot en zwarte zonnepanelen geïntegreerd in het dak zorgen voor een eigentijdse moderne barnhouse.

Kantoor en woning in één

Het kantoor en de woning zijn functioneel met elkaar verbonden, maar zijn toch aparte volumes. 

De schuurwoning vorm is de basis voor het kantoor en geeft een imposante en statige uitstraling. Deze is aan de achterzijde verbonden met de woning door middel van een gemeenschappelijke entree. De woning biedt ruimte voor een open-living-space met een levensloopbestendige slaap- en badkamer. Door de woning aan de achterzijde van het kavel te situeren, biedt dit een beschutte plek. Het terras over de gehele breedte van de woonkamer biedt een heerlijke plek buiten, en zorgt voor beschutting tegen de felle zon in de zomer.

Zwevend dak

Door de glaspartijen bovenin de wanden lijkt het dak los te staan en te zweven.

De woonkamer is omringt door grote triple glaspartijen, die het uitzicht geven op de tuin. Over de gehele gevels zijn een extra glaslaag ontworpen en gemaakt, waardoor de hoogte wordt benadrukt en het dak zwevend lijkt. Tegelijkertijd bieden deze ramen enorm veel daglichttoetreding en zorgt voor een natuurlijke, lichte woning. De woonkamer is groot, ca 50 m2, en de aangrenzende open keuken zorgen voor een grootste open ruimte. De badkamer is in het midden gesitueerd, met daaraan vast de slaapkamer.

Maatwerkoplossingen

Elke Finnhouse schuurwoning, loftwoning en bungalow is naar eigen smaak aan te passen, qua ontwerp, indeling, materiaalgebruik, bouwwijze en energiemaatregelen. Bekijk de onderstaande links voor meer informatie over de personalisering van uw nieuwe woning:

Duurzaam bouwen met hout

Persoonlijk ontworpen houten huis

Energieneutrale woning

Karakteristiek en sfeervol wonen

Prijzen schuurwoning bouwen

De prijs van deze woning is opgebouwd uit meerdere componenten. We proberen hier open en transparant in te zijn, maar de vele factoren kunnen het complex maken.

Op de pagina Prijzen houten woningen leggen we meer uit over hoe de prijs van uw woning is opgebouwd, welke opties u heeft en hoe u de kosten onder controle kunt houden.

Schuurwoning-bouwen-productbrochure-aanvragen


Vergelijkbare voorbeelden

Geen vergelijkbare voorbeelden gevonden.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.