Home    Bungalow Noordeloos – 3817

Bungalow Noordeloos – 3817

€ 345 000 vanafprijs Lessenaarsdak
Bungalow bouwen
  • 3 Slaapkamers
  • 1 Badkamer
  • 74 m²

Kenmerken

Kenmerk: 3817
Dakvorm: Lessenaarsdak
Goothoogte in meters: 2,8
Nokhoogte in meter: 4,1
Woonkamer in m² (incl. open keuken): 36
Volume in m³: 350
Aantal woonlagen: 1
Werkkamer: Nee
Slaapkamer op begane grond: Ja
Berging/bijkeuken: Ja
Overdekt terras: Nee
Vide: Nee
Sauna: Nee
Levensloopbestending: Ja

Ontwerp:

Deze recreatiewoning in Noordeloos is een mooie mix tussen ons unieke Paal & Balk systeem en houtskeletbouw. Door de woonkamer van een schuin lessenaarsdak te voorzien wordt extra hoogte gecreeerd in deze ruimte, waardoor deze groter over komt. Daarnaast is het geveloppervlak hierdoor groter, waardoor meer glas verwerkt kan worden en een groots uitzicht ontstaat op een uniek zicht. In combinatie met het triple glas direct tussen de houten constructie geeft dit een transparant beeld.

Plattegrond:

Aan de tuinzijde is de woonkamer met glasgevel gesitueerd. De slaapkamers en badkamer zijn via de hal te bereiken en zijn daardoor meer gescheiden van de living. De plattegrond is efficiënt en ondanks het relatief kleine oppervlak zijn de ruimtes niet klein.

Technisch:

De woning wordt verwarmd door een CV ketel en vloerverwarming. Op het dak liggen extra PV zonnepanelen. De geveldelen zijn afwisselend verticaal en horizontaal en hebben bovendien verschillende afmetingen. De geveldelen zijn van thermisch gemodificeerd hout, waardoor deze onderhoudsarm zijn. Het schuine dak is een stalen felsdak voor een extra modern karakter.

Schuurwoning-bouwen-productbrochure-aanvragen