Moderne houten woning
 Home    Moderne houten woning

Moderne prefab woningen van duurzaam hout

Moderne prefab woningen van Finnhouse® zijn mooi, comfortabel en duurzaam. Onze schuurwoningen, loftwoningen en bungalows worden met het paal- en balk systeem gemaakt. Met elke moderne prefab woning creëren we een open leefplek met veel licht en ruimte.

Toekomstbestendige houten woning

Iedere moderne woning kan aangepast worden aan uw smaak en eisen. Afhankelijk van uw vraag passen we een bestaand ontwerp aan, of maken we een volledige maatwerk ontwerp. Uw woning is door het paal- en balksysteem zeer flexibel in te richten. Dat is nu en in de toekomst een enorm voordeel. Of u nog kinderen verwacht, de kinderen binnenkort het huis uit gaan of uw richting uw pensioen werkt: Finnhouse woningen met het paal- en balksysteem hebben van binnen nagenoeg geen dragende wanden. Ze zijn daarom altijd aan te passen aan uw smaak en voorkeuren en kunnen eenvoudig aangepast worden voor ander gebruik van ruimtes. Toekomstbestendig dus!

Duurzame moderne prefab woning

Duurzaamheid zit door ons hele proces verweven. Het ontwerp van elke moderne woning is zoveel mogelijk georiënteerd op de zon, ons basismateriaal is duurzaam hout en we hebben veel expertise in energieneutraal bouwen. Dat alles stoppen we in een modern eigentijds jasje, aangepast op uw persoonlijke wensen.

Veel onderdelen komen prefab aan op de bouw. De houten gelamineerde palen en balken uit Finland zijn prefab en passen precies in elkaar op de bouw. De prefab houtskeletbouw onderdelen worden in de open vlakken gemonteerd. De overige open vlakken vullen we op met vast driedubbel glas. Alhoewel de woning grotendeels prefab is, gebeurt al het leidingwerk op de bouw. Door onze speciale voorzetwand zijn deze leidingen eenvoudig aan te brengen!