Home    Schuurwoning Leuth – 3878

Schuurwoning Leuth – 3878

€ 440 000 vanafprijs Modern houten huis
Barnhouse bouwen
  • 3 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • 175 m²

Kenmerken

Kenmerk: 3878
Dakvorm: Zadeldak
Goothoogte in meters: 2,8
Nokhoogte in meter: 7,6
Woonkamer in m² (incl. open keuken): 45
Volume in m³: 565
Aantal woonlagen: 2
Werkkamer: Ja
Slaapkamer op begane grond: Ja
Berging/bijkeuken: Ja
Overdekt terras: Nee
Vide: Nee
Sauna: Nee
Levensloopbestending: Ja

Moderne Schuurwoning:

Deze schuurwoning is charmant door haar zachte Scandinavische kleuren en geknikte dak. Zowel de verdiepingsvloer als het dak bestaat uit gelamineerde liggers met beplanking. De bijpassende schuur is opgetrokken uit dezelfde geveldelen om eenheid te creëren. De glasgevel aan de zuidzijde biedt uitzicht op een panoramisch uitzicht over een uitgestrekt landschap richting Duitsland. De veranda biedt een beschutte plek in de schaduw. De kamers op de verdieping hebben veel hoogte, waardoor de ruimtes groter lijken.

Plattegrond:

De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. Grenzend aan de woonkamer ligt een royale bijkeuken en een slaapkamer met badkamer. Via de openslaande deuren komt men in de tuin op het zuiden. De glasgevel zorgt voor een binnen-buiten effect en haalt de natuur naar binnen. Op de verdieping zijn 2 slaapkamers, een badkamer en een werkkamer te vinden. De werkkamer grenst aan de vide naar de woonkamer en kijkt uit via de glasgevel op het landschap.

Technisch:

De aardwarmptepomp zorgt voor de verwarming in de woning. De 18 stuks PV panelen liggen op het dak weggewerkt van de schuur. Alle wanden zijn voorzien van gipsvezelplaten Fermacell, en met leemstuc afgewerkt. Hierdoor worden de wanden extra damp open, hetgeen voor een constant en met name gezond leefklimaat zorgt.

Schuurwoning-bouwen-productbrochure-aanvragen


Vergelijkbare voorbeelden

Geen vergelijkbare voorbeelden gevonden.