Home    Schuurwoning Uddel – 3914

Schuurwoning Uddel – 3914

€ 475 000 vanafprijs Barnhouse
Barnhouse bouwen
  • 4 Slaapkamers
  • 1 Badkamer
  • 145 m²

Kenmerken

Kenmerk: 3914
Dakvorm: Zadeldak
Goothoogte in meters: 3,9
Nokhoogte in meter: 7,6
Woonkamer in m² (incl. open keuken): 36
Volume in m³: 690
Aantal woonlagen: 2
Werkkamer: Ja
Slaapkamer op begane grond: Ja
Berging/bijkeuken: Ja
Overdekt terras: Ja
Vide: Ja
Sauna: Nee
Levensloopbestending: Nee

Moderne Schuurwoning:

In het groene landschap in Uddel staat deze opvallend moderne barnhouse. Doordat het strakke stalen felsdak voor een deel is door getrokken in de gevel, en de goten inpandig zijn, is de vorm strak en simpel maar valt de woning op in de omgeving. Door het gebruik van natuurkleurige geveldelen en een houten dakbeschot bij de veranda vormt het toch een connectie met de natuur. De volledige glasgevel aan de tuinzijde biedt een fantastisch uitzicht en haalt buiten echt naar binnen, terwijl de achterkant meer gesloten is en voor privacy zorgt. Voor de aftimmering is gekozen voor accoya beplanking, om de natuurkleuren te behouden.

De verdiepingsvloer en het dak zijn beide voorzien van houten beplanking, met robuuste balken in het zicht. In combinatie met wit gestuucte wanden zorgt dit voor sfeer en een echte Scandinavische feel.

De woning is voorzien van een luchtwarmtepomp in combinatie met vloerverwarming, een warmte terug winning systeem en PV panelen op de schuur, waardoor de woning uiterst duurzaam is.

Schuurwoning-bouwen-productbrochure-aanvragen


Vergelijkbare voorbeelden

Geen vergelijkbare voorbeelden gevonden.