Home    Schuurwoning Beek – 3843

Schuurwoning Beek – 3843

€ 800 000 vanafprijs Loftwoning
Schuurwoning bouwen
  • 4 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • 223 m²

Kenmerken

Kenmerk: 3843
Dakvorm: Zadeldak
Goothoogte in meters: 2.7
Nokhoogte in meter: 8.6
Woonkamer in m² (incl. open keuken): 74
Volume in m³: 1200
Aantal woonlagen: 2
Werkkamer: Ja
Slaapkamer op begane grond: Ja
Berging/bijkeuken: Ja
Overdekt terras: Ja
Vide: Ja
Sauna: Nee
Levensloopbestending: Ja

Grootste statige villa

Deze schuurwoning is uniek in haar soort: het enorme volume, de volledige glasgevel, maar toch passend bij de omgeving. 

Op de rand van het plateau van Schimmert ligt deze schuurwoning die zich qua bouwmassa en materialisatie naadloos voegt in zijn omgeving. De woning beschikt over o.a. een levensloopbestendig woonprogramma en meerdere logiesvertrekken met een study. Door slim en efficiënt binnen het Post&Beam (paal- en balk)bouwsysteem te ontwerpen, heeft StudioPAS een panoramisch blikveld over het glooiende Limburgse landschap weten te genereren. Hierbij worden de nabij gelegen hoogspanningsmasten door overhellende daken juist onttrokken aan het zicht.

Dominate kapvorm

De sporenkap met haar enorme balken en houten delen zorgen voor een dominant aangezicht.  

De schuur is vanwege prachtige vergezichten noordelijk georiënteerd, met uitzicht over een dal. De begane grond is helder van opzet en bestaat uit een hoofdvolume waarin gewoond wordt en een lage bijbouw waarin een riante garage is onder gebracht. Het hoofdvolume is voorzien van een groot overstek met overdekt terras. Een vide in lengterichting zorgt voor verbinding met de bovengelegen overloop en study. De study is wellicht de mooiste plek van de hele villa: de grote glaspartijen zorgen voor een adembenemend uitzicht over het dal en het dak hangt er imposant boven.

Mede vanwege de vele boerderijen en schuren in de omgeving is de kapvorm dominant aanwezig. De bouwmethode is vergelijkbaar met een Limburgse vakwerkboerderij. De sporen lopen door naar buiten en zorgen voor het grote overstek. Dit is vanuit de woonkamer goed zichtbaar en geven sfeer, maar ook beschutting.

Energieneutraal en onderhoudsarm

De gevelbekleding bestaat uit Thermowood: thermisch gemodificeerd hout. Op een duurzame en milieuvriendelijke wijze wordt het hout verduurzaamd en is daarmee te vergelijken qua duurzaamheidsklasse met hardhout. Het platte dak biedt plek voor zonnepanelen (naast de PV farm in de tuin). De aardwarmtepomp zorgt voor de verwarming in de winter, en koeling in de hete zomerdagen. Domotica maakt deze woning extra luxe: de gordijnen, screens, lampen, poort, alles is met een druk op de knop te bedienen.

 

Maatwerkoplossingen

Elke Finnhouse schuurwoning, loftwoning en bungalow is naar eigen smaak aan te passen, qua ontwerp, indeling, materiaalgebruik, bouwwijze en energiemaatregelen. Bekijk de onderstaande links voor meer informatie over de personalisering van uw nieuwe woning:

Duurzaam bouwen met hout

Persoonlijk ontworpen houten huis

Energieneutrale woning

Karakteristiek en sfeervol wonen

Prijzen schuurwoning bouwen

De prijs van deze woning is opgebouwd uit meerdere componenten. We proberen hier open en transparant in te zijn, maar de vele factoren kunnen het complex maken.

Op de pagina Prijzen houten woningen leggen we meer uit over hoe de prijs van uw woning is opgebouwd, welke opties u heeft en hoe u de kosten onder controle kunt houden.

Schuurwoning-bouwen-productbrochure-aanvragen


Vergelijkbare voorbeelden

Geen vergelijkbare voorbeelden gevonden.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.