Home    Moderne Loftwoning – 3760

Moderne Loftwoning – 3760

€ 430 000 vanafprijs Loftwoning
Loft woning bouwen
  • 4 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • 155 m²

Kenmerken

Kenmerk: 3760
Dakvorm: Zadeldak
Goothoogte in meters: 2,5
Nokhoogte in meter: 7
Woonkamer in m² (incl. open keuken): 58
Volume in m³: 490
Aantal woonlagen: 2
Werkkamer: Ja
Slaapkamer op begane grond: Ja
Berging/bijkeuken: Ja
Overdekt terras: Ja
Vide: Ja
Sauna: Nee
Levensloopbestending: Ja

Deze moderne loftwoning is gebouwd als vakantie schuurwoning. In Zeeland komen schuren met houten delen veelvuldig voor, en deze woning sluit aan bij deze Zeeuwse stijl maar heeft een moderne uitstraling. De Paal en Balk woning ligt op een riant kavel en imponeert door het eenvoudige maar grote dakvlak in combinatie met de glazen gevel aan de tuinzijde. De binnenruimte van deze woning is eigentijds, waarbij staal, beton en hout elkaar afwisselen.  

Staal, beton en hout in harmonie

Belangrijk uitgangspunt bij dit ontwerp is dat de loftwoning moest imponeren op het grote kavel, maar gelijktijdig aanvoelt als een moderne strandtent. De houten vakwerkconstructie, de houten delen als plafond, de stoere betonvloer en de stalen trap en deuren geven deze woning een moderne uitstraling waar verschillende materialen in harmonie met elkaar samengaan. 

De leefkeuken is aan de tuin gelegen en de openslaande deuren naar het terras en de glazen gevel zorgen voor contact met de tuin. De moderne stalen trap vormt een scheiding tussen de eetkamer en het woongedeelte, maar zorgt gelijktijdig voor een doorkijk vanaf de woonkamer naar de tuin. Op de begane grond is een grote slaapkamer met daarbij een badkamer. Boven is een grote vide en loft, die dienst doet als speelruimte voor kinderen, en zijn nog 2 slaapkamers en een badkamer te vinden. De werkkamer is vanuit de woonkamer te bereiken en heeft contact met het terras en de tuin.

Stalen openslaande deuren vormen een mooie entree tussen de hal en de woonkamer, waar de stoere betonnen vloer ligt. De afwisseling tussen hout, beton, staal en gestucte witte wanden zorgen voor eigentijdse uitstraling en het ontwerp zorgt ervoor dat de verschillende materialen harmonieus met elkaar samen gaan.

Robuuste strandtent met sfeer

De bewoner wilde als fervent surfer graag het strandtent gevoel in zijn woning creëren, maar dan wel modern. De houten vakwerkconstructie van het Paal en Balk systeem en de houten delen als plafond van de eerste verdieping en het dakbeschot zorgen voor sfeer in de woning, een echt vakantiegevoel. 

De houten grote gelamineerde kolommen en liggers en de enorme hoogte door de vide zorgen voor een robuust aanzicht in de loftwoning. De wit gestucte wanden zorgen voor rust en de glazen gevel voor een open doorkijk naar de tuin. De betonnen vloer zorgt voor een strakke, moderne maar ook rustige vloer. Het staal geeft de woning een stoer karakter.  Op de verdieping is juist gekozen voor een houten visgraatvloer voor extra sfeer en intimiteit.

De constructie onder de nok van de woning springt eruit en is robuust. Op het dak liggen stalen Finse felsdakplaten die ook de buitenzijde een moderne uitstraling geeft. De gestucte buitenwanden worden afgewisseld met houten verticale delen en glas.

Maatwerkoplossingen

Elke Finnhouse schuurwoning, loftwoning en bungalow is naar eigen smaak aan te passen, qua ontwerp, indeling, materiaalgebruik, bouwwijze en energiemaatregelen. Bekijk de onderstaande links voor meer informatie over de personalisering van uw nieuwe woning:

Duurzaam bouwen met hout

Persoonlijk ontworpen houten huis

Energieneutrale woning

Karakteristiek en sfeervol wonen

Prijzen loft woning bouwen

De prijs van een loft woning is opgebouwd uit meerdere componenten. We proberen hier open en transparant in te zijn, maar de vele factoren kunnen het complex maken.

Op de pagina Prijzen houten woningen leggen we meer uit over hoe de prijs van uw woning is opgebouwd, welke keuzes u heeft en hoe u kosten kunt controleren.

Schuurwoning-bouwen-productbrochure-aanvragen


Vergelijkbare voorbeelden

Geen vergelijkbare voorbeelden gevonden.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.