Home    Schuurwoning Diessen – 3951

Schuurwoning Diessen – 3951

€ 415 000 vanafprijs Barnhouse
Schuurwoning bouwen
  • 2 Slaapkamers
  • 1 Badkamer
  • 150 m²

Kenmerken

Kenmerk: 3951
Dakvorm: Zadeldak
Goothoogte in meters: 2,8
Nokhoogte in meter: 6,0
Woonkamer in m² (incl. open keuken): 44
Volume in m³: 520
Aantal woonlagen: 2
Werkkamer: Ja
Slaapkamer op begane grond: Ja
Berging/bijkeuken: Ja
Overdekt terras: Ja
Vide: Ja
Sauna: Nee
Levensloopbestending: Ja

Ontwerp:

Deze schuurwoning in Diessen valt op door haar dakkapellen aan weerskanten van de woning die geheel tot de begane grondvloer zijn doorgetrokken. Het lichtinval en de ruimtelijkheid die men hierdoor binnen krijgt is fantastisch. Het moderne felsdak steekt af tegen de natuurlijke tint van de gevelbekleding. De houten vakwerkconstructie blijft zichtbaar. De robuuste betonvloer, het warme hout, en de strak gestuucte wanden zorgen voor een mooi samenspel.

Plattegrond:

Op de begane grond vormt de trap een belangrijk en centraal aspect in de woning. De uitbouwen geven veel licht in de woning en zorgen samen met de vides voor ruimtelijkheid. De slaapkamer is op de begane grond gesitueerd, grenzend aan een badkamer. De gehele verdieping is open gehouden, maar kan uiteraard plaats bieden voor extra slaapkamers indien gewenst in de toekomst.

Technisch:

De luchtwarmtepomp en vloerverwarming zorgen voor de verwarming in de woning. Op het dak zijn 24 PV panelen geplaatst voor opwekking. In de grote uitbouwen zijn screens verwerkt achter de beplanking, geheel weggewerkt, voor beschutting en het tegenhouden van warmte en licht.

 

 

foto’s interieur: Renske Rietrae

foto’s exterieur: Martijn Heil

Schuurwoning-bouwen-productbrochure-aanvragen


Vergelijkbare voorbeelden

Geen vergelijkbare voorbeelden gevonden.