Home    Schuurwoning Hilversum – 3926

Schuurwoning Hilversum – 3926

€ 600 000 vanafprijs Barnhouse
Schuurwoning bouwen
  • 4 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • 215 m²

Kenmerken

Kenmerk: 3926
Dakvorm: Zadeldak
Goothoogte in meters: 5
Nokhoogte in meter: 8,5
Woonkamer in m² (incl. open keuken): 52
Volume in m³: 850
Aantal woonlagen: 2
Werkkamer: Ja
Slaapkamer op begane grond: Ja
Berging/bijkeuken: Ja
Overdekt terras: Ja
Vide: Ja
Sauna: Nee
Levensloopbestending: Ja

Moderne Schuurwoning:

In Hilversum is een moderne, stadse variant op een schuurwoning gerealiseerd. De woning typeert zich door haar schone lijnen die vanuit het dak, zonder overstek doorlopen in de zijgevel van de woning. De hoogte van de plafonds geeft het interieur een extra bijzonder en ruimtelijk gevoel, wat de vide nog eens extra benadrukt.

Ook in het interieur is een lijnenspel terug te vinden. De paal en balk structuur is prachtig zichtbaar tussen de strak gestucte wanden en de betonlook gietvloer. De verbindende factor met buiten is ontstaan door de enorme glaspartij die op hoogte van de vide zichtbaar is tot in de nok van het huis.

Plattegrond:

In de volledige breedte van de woning is de keuken, eetkamer, en woonkamer gesitueerd. Doordat deze allemaal grenzen aan de glasgevel en tuinzijde is de woning erg licht en ruim ogend. De vide is te vinden boven de eettafel voor extra ruimtelijkheid, terwijl de woonkamer juist meer beschutting heeft door het plafond voor een intieme plek.

Via de woonkamer is tevens een werkkamer te bereiken. Op de begane grond is tevens een slaapkamer en badkamer te vinden, en een ruime berging waar ook de installaties te vinden zijn.

De verdieping is te bereiken via de eiken keepboomtrap grenzend aan de vide en centraal in de woning. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers te vinden, samen met een riante badkamer. Via een vlieringtrap is de vliering te bereiken voor extra opslagruimte.

Technisch:

De woning is opgebouwd uit veel primaire materialen: houten spanten/geveldelen en dakbeschot, stalen dak en wanden, stucwerk, betonnen gietvloer. Deze materialen vormen een harmonieus geheel. De luchtwarmtepomp voorziet de woning van warmte. Er ligt zowel op de begane grond als de verdieping vloerverwarming. De WtW installatie zorgt voor verse luchttoevoer in de woning en de PV panelen aan weerskanten van het dak zorgen voor een gelijkmatige energie opwekking. De buitenwanden bestaan uit natuurlijke isolatiematerialen en zijn damp-open, hetgeen voor een gezond leefklimaat zorgt.

Schuurwoning-bouwen-productbrochure-aanvragen


Vergelijkbare voorbeelden

Geen vergelijkbare voorbeelden gevonden.