Home    Schuurwoning Leeuwarden – 3834

Schuurwoning Leeuwarden – 3834

€ 470 000 vanafprijs Loftwoning
Schuurwoning bouwen
  • 3 Slaapkamers
  • 1 Badkamer
  • 200 m²

Kenmerken

Kenmerk: 3834
Dakvorm: Zadeldak
Goothoogte in meters: 2,6
Nokhoogte in meter: 7,7
Woonkamer in m² (incl. open keuken): 39
Volume in m³: 685
Aantal woonlagen: 2
Werkkamer: Ja
Slaapkamer op begane grond: Ja
Berging/bijkeuken: Ja
Overdekt terras: Nee
Vide: Ja
Sauna: Nee
Levensloopbestending: Nee

Variaties in volume

Deze schuurwoning heeft een mooi lijnenspel en verrast.  

Normaliter zijn de schuurwoningen voorzien van een groot zadeldak, eenvoudig weergegeven met grote overstekken. Deze schuurwoning onderscheidt zich daarin door het doortrekken van een stuk van het dak en de omhoog getrokken entree die het dakvlak doorbreekt. Ook bij de buitenwanden zitten sprongen in de gevel, waardoor knusse en speelse hoeken worden gecreeerd. Geen standaard schuurwoning, maar een eigen versie in Leeuwarden!

Slim ontwerp

Woonfuncties zijn zorgvuldig afgestemd op de stand van de zon. Zo zijn de slaapkamers en werkkamer georiënteerd naar het koele noorden, terwijl de open leefruimtes optimaal gebruik maken van het zonlicht en uitzicht op de natuurlijke omgeving. De gehele voorgevel is voorzien van glas, wat voor een binnen-buiten effect zorgt. Aan deze glasgevel zit een veranda en via de openslaande tuindeuren kan men heerlijk genieten van de nazomer.

Mooie contrasten

De geveldelen zijn zwarte potdeksel delen en steken samen met de antraciete stalen dakplaten af tegen de houten hoofdconstructie aan de voorgevel. De houtkleur benadrukt de constructie en er zijn geen enkele bevestigingsmiddelen zichtbaar door het unieke Paal&Balk systeem. Het triple glas aan de voorzijde in combinatie met de vide in de woonkamer zorgen voor een grootste lichte ruimte. De entree komt als een kolom uit de woning en maakt de entree onmiskenbaar en open. De andere zijkant is juist meer gesloten door het dakvlak dat verder naar het maaiveld doorsteekt. De betonvloer, het witte stucwerk en de zichtbare houtconstructie contrasteren maar gaan harmonieus samen.

Maatwerkoplossingen

Elke Finnhouse schuurwoning, loftwoning en bungalow is naar eigen smaak aan te passen, qua ontwerp, indeling, materiaalgebruik, bouwwijze en energiemaatregelen. Bekijk de onderstaande links voor meer informatie over de personalisering van uw nieuwe woning:

Duurzaam bouwen met hout

Persoonlijk ontworpen houten huis

Energieneutrale woning

Karakteristiek en sfeervol wonen

Prijzen schuurwoning bouwen

De prijs van deze woning is opgebouwd uit meerdere componenten. We proberen hier open en transparant in te zijn, maar de vele factoren kunnen het complex maken.

Op de pagina Prijzen houten woningen leggen we meer uit over hoe de prijs van uw woning is opgebouwd, welke opties u heeft en hoe u de kosten onder controle kunt houden.

Schuurwoning-bouwen-productbrochure-aanvragen


Vergelijkbare voorbeelden

Geen vergelijkbare voorbeelden gevonden.