Home    Familie schuurwoning – PB100

Familie schuurwoning – PB100

€ 440 000 Barnhouse
Schuurwoning bouwen
  • 4 Slaapkamers
  • 1 Badkamer
  • 186 m²

Kenmerken

Kenmerk: PB 100
Dakvorm: Zadeldak
Goothoogte in meters: 3,5
Nokhoogte in meter: 8
Woonkamer in m² (incl. open keuken): 40
Volume in m³: 575
Aantal woonlagen: 2
Werkkamer: Nee
Slaapkamer op begane grond: Nee
Berging/bijkeuken: Ja
Overdekt terras: Ja
Vide: Ja
Sauna: Nee
Levensloopbestending: Nee

Een ruimtelijke schuurwoning met volop daglicht

Het glas rondom zorgt voor volop daglicht in elke ruimte. Dankzij de vier slaapkamers en de vide die het contact tussen boven en beneden bevordert is deze woning uitstekend geschikt voor gezinnen.

Deze vrijstaande schuurwoning oogt dankzij de zichtlijnen van keuken naar woonkamer en terras zeer ruimtelijk. De vide naar de overloop geeft contact tussen boven en beneden en zorgt voor een ruimtelijk gevoel in de eetkamer en keuken. Het overdekte terras tussen woonkamer en eetkamer haalt de tuin naar binnen en geeft een beschutte plek om lekker lang buiten te zitten in het voorjaar, de zomer en de herfst. De ligging van het terras vormt een natuurlijke scheiding tussen woonkamer en keuken zonder het zicht te blokkeren. Glas van vloer tot plafond maakt het gevoel van buiten wonen compleet.

 

Scandinavisch houten huis

Karakteristieke verschijning met een huiselijke uitstraling

Het overstekende dak met de zichtbare kolommen maken van deze woning een karakteristieke verschijning met een zeer huiselijke uitstraling. De ramen onder de dakrand versterken het beeld van een licht, gedragen en zwevend dak.

Een centrale hal met trap en overloop ontsluiten de woning. De verschillende ruimtes liggen hier om heen. Dit zorgt voor een overzichtelijke en efficiënte woning. Vanuit de keuken is er zicht op de woonkamer langs de eettafel en het terras. Een vide boven de eettafel geeft contact tussen beneden en boven, daklichten boven de vide maken de eettafel en de overloop een lichte ruimte. In deze woning is van een benauwde gang geen sprake.

Finnhouse-P&B-100m2

Maatwerkoplossingen

Elke Finnhouse schuurwoning, loftwoning en bungalow is naar eigen smaak aan te passen, qua ontwerp, indeling, materiaalgebruik, bouwwijze en energiemaatregelen. Bekijk de onderstaande links voor meer informatie over de personalisering van uw nieuwe woning:

Duurzaam bouwen met hout

Persoonlijk ontworpen houten huis

Energieneutrale woning

Karakteristiek en sfeervol wonen

Prijzen schuurwoning bouwen

De prijs van een schuurwoning is opgebouwd uit meerdere componenten. We proberen hier open en transparant in te zijn, maar de vele factoren kunnen het complex maken.

Op de pagina Prijzen houten woningen leggen we meer uit over hoe de prijs van uw woning is opgebouwd, welke opties u heeft en hoe u de kosten onder controle kunt houden.

Schuurwoning-bouwen-productbrochure-aanvragen


Vergelijkbare voorbeelden

Geen vergelijkbare voorbeelden gevonden.